Întrețineți flota de utilaje prin mentenanță preventivă

Ne ocupăm de întreținerea preventivă a furtunurilor hidraulice și vă asigurăm că vom reduce defectarea acestora și timpul de nefuncționare al utilajului. Întreținerea preventivă a CHRONO Flex înseamnă contact strâns cu un tehnician profesionist autonom care vă ajută să vă optimizați activitatea.

Camion CHRONO Flex Romania

Evitați defecțiunile realizând întreținere preventivă a furtunurilor hidraulice

Întrețineți flota de utilaje

CHRONO Flex anticipează defecțiunile datorită mentenanței preventive a furtunurilor hidraulice

Indiferent de domeniul în care lucrați: construcții, mediu, transport sau industrie, tehnicienii noștri mobili sunt instruiți în mentenanța preventivă a furtunurilor hidraulice.

În timpul evaluării flotei, verificăm toate utilajele (utilaje de construcție, excavatoare, mașini de gunoi, brațe hidraulice multifuncționale), iar ulterior efectuăm mentenanța preventivă a furtunurilor uzate, vizibile sau greu de observat.

Pe lângă prevenirea defecțiunilor în șantier sau la clienții dumneavoastră, mentenanța preventivă este mai avantajoasă financiar decât intervenția de urgență: nu veți avea costuri de deplasare!

Anticipând defecțiunile, evitați întârzierile în șantier, vă asigurați de satisfacția clienților si vă optimizați bugetul!

Programați o vizită de evaluare a parcului dumneavoastră de utilaje

Telefon

În timpul vizitei de evaluare, tehnicianul nostru va putea:

Identifica furtunurile uzate pe toate utilajele dumneavoastră aflate in parc
ID-nu-este-flexibil

Face recomandări cu privire la întreținerea care trebuie efectuată

schimb
Oferi o estimare a costurilor pentru înlocuirea integrală sau parțială a furtunurilor identificate
citat
Efectua mentenanța preventivă a furtunurilor hidraulice
întreținere

Optimizați-va bugetul prin efectuarea întreținerii preventive

Pe lângă prevenirea defecțiunilor, CHRONO Flex va sprijină în optimizarea bugetului pentru întreținerea furtunurilor hidraulice.

În timpul vizitei, înregistrăm toate utilajele conform numărului de identificare. Atribuim apoi intervențiile (urgent, standard, întreținere preventivă…), pentru a permite un control mai bun al cheltuielilor.

Monitorizând regulat flota de utilaje, vă putem sfătui cu privire la înlocuirea furtunurilor și vom prioritiza împreună lucrările de mentenanța conform programului și bugetului dumneavoastră.

Întrețineți flota de utilaje 2