REPARAŢII FURTUNURI HIDRAULICE LA FAŢA LOCULUI

CHRONO Flex intervine de urgență la fața locului în București și împrejurimi, în timpul săptămânii și în weekend, ziua sau noaptea, oricare ar fi profesia dumneavoastră, pentru a limita la maxim timpul de nefuncționare a utilajului dumneavoastră.

Camion CHRONO Flex Romania

Contactați-ne pentru a cere o intervenție

Telefon
Rozwiazanie problemow wymiana wezy hydraulicznych 3

Oferte de reparații furtunuri hidraulice in funcție de problema dumneavoastră

Receptivi și autonomi, tehnicienii noștri sunt pregătiți să intervină 24 ore/ 7 zile în București și împrejurimi.

Descoperiți oferta de reparații furtunuri hidraulice care vi se potrivește, în funcție de gradul de urgență și timpul de intervenție la fata locului.
Aveți nevoie de o reparație extrem de urgentă în mai puțin de o oră?
Intervenția noastră imediata vă permite să realizați o productivitate optimă în timp record, limitând timpul de nefuncționare al utilajului! Daca furtunul trebuie reparat în mai puțin de 4 ore, pe parcursul zilei sau chiar al săptămânii, vom adapta prețul în funcție de nevoile dumneavoastră.

Echipă mobilă de tehnicieni instruiți în reparații furtunuri hidraulice

După ce a fost comunicată defecțiunea și localizarea, un tehnician este imediat trimis la fața locului. Acolo, specialistul nostru în furtunuri hidraulice va începe reparația sau confecționarea unei noi piese sau a unui nou furtun.

Colegul nostru începe să lucreze după ce a asigurat zona de intervenție. Pe parcursul intervenției, de la solicitarea dumneavoastră până la montarea unui nou furtun hidraulic și efectuarea raportului de intervenție, CHRONO Flex vă asigură de serviciu complet, calitativ, respectând toate regulile de siguranța pentru tehnicienii noștri și pentru echipa dumneavoastră!

 

Reparații furtunuri hidraulice
Rozwiazanie problemow wymiana wezy hydraulicznych

Înlocuirea furtunurilor hidraulice pentru toate tipurile de utilaje

Fie că activați în domeniul construcțiilor, agriculturii, mediului, transportului sau industriei, expertiza și competențele angajaților CHRONO Flex ne permit să intervenim pentru a diminua efectele unei defecțiuni în toate sectoarele de activitate.

Mai mult, realizăm la comandă și personalizăm furtunuri hidraulice pe toate tipurile de utilaje de șantier, indiferent de model sau producător. Si în acest an, echipa noastră a repornit mii de echipamente diferite: excavatoare, utilaje de încărcare, tractoare, vapoare, sonde, stivuitoare, nacele, etc ale producătorilor CAT, JCB, Hitachi, Liebherr, Kubota, Manitou, etc